Biladvokat Henrik Lyhne

Brockstedt-Kaalunds biladvokater

Hos Brockstedt-Kaalund arbejder 65 dygtige medarbejdere, og heraf er næsten halvdelen advokater.

Hver advokat har sine specialeområder og deraf følgende særlige erfaring og viden inden for bestemte retsområder og brancher.

Brockstedt-Kaalunds advokat, Henrik Lyhne, har gennem årene beskæftiget sig særligt indgående med rådgivning til autoforhandlere og andre aktører inden for autobranchen, og vi har derfor valgt ham, som den primære repræsentant i vores autokompetencecenter.

 

Henrik Lyhne

Advokat (H), managing partner

Advokat Henrik Lyhnes generelle kompetencer inden for erhvervsretten kombineret med hans indgående kendskab til autobranchen gør ham til en yderst kompetent rådgiver for alle typer af virksomheder inden for netop denne branche.
Henrik beskæftiger sig udelukkende med erhvervsretlige forhold, primært med selskabsret og virksomhedsoverdragelser.

Han rådgiver f.eks. om alle aspekter af selskabsretten, herunder stiftelser af nye selskaber, fusioner og spaltninger, skattefrie virksomhedsomdannelser m.v.
Derudover har Henrik deltaget i adskillige virksomhedsoverdragelser som juridisk rådgiver for enten køber eller sælger, og han har gennem årene oparbejdet en betydelig erfaring inden for dette område.
Endelig bruger Henrik en del af sin tid på bestyrelsesarbejde, og herunder er Henrik medlem af flere bestyrelser inden  for autobranchen.

Du kan læse mere om advokat Henrik Lyhne her...

 

Søren Schulz

Advokat (H)

Advokat Søren Schulz har siden 1998 ført en lang række retssager for bilbranchen, herunder flere sager af principiel karakter. 

Søren beskæftiger sig primært med retssager og selskabsret i bred forstand, herunder virksomhedsoverdragelser og kontrakter. 

Du kan læse mere om advokat Søren Egede Schulz her...

Bilforhandler? Kontakt os om juraen

Har du fået en sag på halsen om fejl ved en solgt bil? Er dine bilkontrakter skudsikre? Har du tjek på papirerne omkring din bilforretning?

Book et møde med Brockstedt-Kaalunds biladvokater, som ved alt om bilbranchen og de juridiske forhold. 

FÅ RÅDGIVNING I DIN SAG »

Ring eller skriv til os

Tlf: 87 22 80 80

Mail: info@bklaw.dk