Hvem er vi?

Brockstedt-Kaalund har drevet advokatvirksomhed i Bilernes By Silkeborg lige så længe, der har været biler, og vi rådgiver i dag en lang række autoforhandlere og tilknyttede virksomheder inden for autobranchen.

Derfor har vi en unik viden om autobranchen i alle dens facetter – både juridisk og kommercielt.

Den viden kan komme dig som autoforhandler eller virksomhed inden for autobranchen til gode.

Vi har nemlig etableret et autokompetencecenter, bestående af et team med udvalgte advokater fra vores kontor og revisorer fra Deloitte i Silkeborg/Viborg, der ligesom vi også er specialister inden for autobranchen. Til teamet har vi endvidere knyttet en særdeles erfaren Corporate Finance rådgiver samt vores egen erhvervsmæglervirksomhed.

Måske har du et generelt behov for en fremtidig stærk advokatforbindelse til at styrke din forretning. Eller måske bruger du en anden advokat i dag og er glad for det, men ønsker specifik bistand til en særligt vanskelig sag. Uanset hvad, så er vi klar til at bistå dig.

Læs nærmere om vores kompetencer inden for de enkelte områder under menupunktet "Det kan vi", hvor vi samtidig giver et par gode råd.

 

Bilforhandler? Kontakt os om juraen

Har du fået en sag på halsen om fejl ved en solgt bil? Er dine bilkontrakter skudsikre? Har du tjek på papirerne omkring din bilforretning?

Book et møde med Brockstedt-Kaalunds biladvokater, som ved alt om bilbranchen og de juridiske forhold. 

FÅ RÅDGIVNING I DIN SAG »

Ring eller skriv til os

Tlf: 87 22 80 80

Mail: info@bklaw.dk