Køb & salg af bilforretning

Køb eller salg af en virksomhed er en af de største beslutninger, du som autoforhandler kan stå overfor, og særligt i denne situation kan sagkyndig bistand om branchespecifikke problemer vise sig at blive afgørende for sagens udfald.

Vi rådgiver om alle forhold vedrørende køb og salg af automobilforretninger, og vi tilbyder dig at få knyttet en særligt udvalgt Corporate Finance rådgiver til sagen, hvis du ønsker det. På den måde kan vi fastslå værdien af virksomheden og styre hele processen med kyndig hånd, samtidig med at vi afdækker alle relevante juridiske, økonomiske og finansielle aspekter.

Et godt råd:

Ved salg af din forretning kan du desværre ikke blot regne med, at din importør vil acceptere en køber af virksomheden uden videre. Der ligger mange overvejelser og en nøje tilrettelagt strategi bag de tildelte forhandlinger. Importøren har meget muligt en helt anden dagsorden end dig, som du lige så godt kan få oplyst før som siden. Derfor bør du kontakte importøren i god tid, hvis du seriøst overvejer at sælge din forretning.

Læs mere om virksomhedsoverdragelse på vores hovedhjemmeside bklaw.dk.

Kontakt Brockstedt-Kaalund

Du er velkommen til at kontakte Brockstedt-Kaalunds biladvokater og få flere gode råd i netop din sag.

Bilforhandler? Kontakt os om juraen

Har du fået en sag på halsen om fejl ved en solgt bil? Er dine bilkontrakter skudsikre? Har du tjek på papirerne omkring din bilforretning?

Book et møde med Brockstedt-Kaalunds biladvokater, som ved alt om bilbranchen og de juridiske forhold. 

FÅ RÅDGIVNING I DIN SAG »

Ring eller skriv til os

Tlf: 87 22 80 80

Mail: info@bklaw.dk