Retssager om fejl ved biler

Inden for retssager om fejl ved biler, også kaldet 'mangler' i fagsprog, gælder købelovens regler. Brockstedt-Kaalund er som biladvokater i Bilernes by, Silkeborg på forkant med købelovens regler, når det handler om mangler ved biler.  

Vi kender f.eks. alt til den såkaldte formodningsregel i de første 6 måneder efter salget, den almindelige 2-årige reklamationsret og reglerne om engros- og kommissionssalg.

Vi har et nøje kendskab til al den trykte retspraksis på området, men vi har også en række af vores egne afgørelser liggende, som kan blive dig en god hjælp i en sag om mangler ved en solgt bil.

Et godt råd: 

I sager om mangler inden for de første 6 måneder, er det ikke altid sådan, at kunden nødvendigvis har ret uanset omstændighederne. Nogle gange kan forhandleren faktisk med god samvittighed og loven i hånden afvise en uberettiget reklamation inden for 6 måneders fristen - særligt når det drejer sig om gængse sliddele, eller når den købte bil har kørt mange kilometer. 

Kontakt Brockstedt-Kaalund

Du er velkommen til at kontakte Brockstedt-Kaalunds biladvokater og få flere gode råd i netop din sag.

Bilforhandler? Kontakt os om juraen

Har du fået en sag på halsen om fejl ved en solgt bil? Er dine bilkontrakter skudsikre? Har du tjek på papirerne omkring din bilforretning?

Book et møde med Brockstedt-Kaalunds biladvokater, som ved alt om bilbranchen og de juridiske forhold. 

FÅ RÅDGIVNING I DIN SAG »

Ring eller skriv til os

Tlf: 87 22 80 80

Mail: info@bklaw.dk

Parttimefitting