Værkstedsfakturaer

Brockstedt-Kaalund rådgiver om alle forhold vedrørende inkassovirksomhed. Således hjælper vi vores kunder med inddrivelse af alle typer fordringer, og det er vi i al beskedenhed rigtig gode til.

Nogle gange udarter en inkassosag sig til en retssag, og så er det ekstra vigtigt, at du har en advokat på din side, der forstår sagens fakta og har juridisk viden inden for området.

Vi vil vove den påstand, at vi vinder visse sager alene begrundet i vores erfaring med at føre en lang række tilsvarende sager. Vi ved præcis, hvordan sagen skal føres og hvilke spørgsmål, der skal stilles, for at få det bedste resultat for vores kunde.

Som bilforhandler har du i forbindelse med inkassosager nogle særlige muligheder, du skal være opmærksom på. Under visse betingelser vil du kunne tilbageholde en repareret bil, og i andre tilfælde vil du have mulighed for at lade ægtefællen hæfte for den anden ægtefælles bestilling af bilreparationen.  

Et godt råd:

Ud fra et langsigtet forretningsmæssigt synspunkt er det efter vores erfaring vigtigt at inddrive alle fordringer, også på mindre beløb, selvom omkostningerne hertil umiddelbart kan synes høje. Årsagen er, at det hurtigt rygtes i et lokalsamfund, hvis du undlader at inddrive mindre fordringer, og så risikerer du at mængden af dårlige betalere eksploderer mellem hænderne på dig.

Læs mere om Brockstedt-Kaalunds inkassoafdeling her...

Kontakt Brockstedt-Kaalund

Du er velkommen til at kontakte Brockstedt-Kaalunds biladvokater og få flere gode råd i netop din sag.

 

 

 

 

Bilforhandler? Kontakt os om juraen

Har du fået en sag på halsen om fejl ved en solgt bil? Er dine bilkontrakter skudsikre? Har du tjek på papirerne omkring din bilforretning?

Book et møde med Brockstedt-Kaalunds biladvokater, som ved alt om bilbranchen og de juridiske forhold. 

FÅ RÅDGIVNING I DIN SAG »

Ring eller skriv til os

Tlf: 87 22 80 80

Mail: info@bklaw.dk

Parttimefitting